Email:sales@qeedon.com Kindle Industry Limited

Kindle Industry Limited

Tuoteryhmä
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Matkapuhelin: +86 13418936126
Puh: + 86-755-23776393
Sähköposti: sales@qeedon.com

Lisää: No.401, rakennus A, Xinmao Industrial Park, Huanguan Etelä-tie, Longhua, Shenzhen, Kiina
Postinumero: 518110

App Controlled Smart Car ympäristön valaistus

Viime vuosina monet autovalmistajat harkitsevat autojen ympäröivän valaistuksen autonsa sisällä. Autojen ympäristön valaistus voi olla monta väriä ja jopa voisi muuttaa väriä, mikä tekisi matkustamisesta mukavampaa ja ylellisyyttä.

Lisäksi autojen ympäröivä valaistus on älykäs APP-ohjattu, he voivat työskennellä erilaisilla tiloilla ja ominaisuuksilla ja tarjota monia DIY-toimintoja, joten he voivat tehdä matkustamon romanttiseksi paikaksi, disco-paikaksi, lempeäksi paikaksi ja muulle teemapaikalle.

Sana ympäristössä valaistus on leikkisä ja mielenkiintoinen, jotta kuljettajat ja matkustajat eivät tuntisi tylsää ajamisen aikana.


Nykyisessä autoteollisuudessa jälkimarkkinateollisuudessa monet auton ympäristövalot myydään ja niitä ei käytetä ainoastaan ​​autojen sisällä vaan myös rungon, etupihan, pyörien ja muun asennon alla. Jälkimarkkinateollisuudessa on kolme tyyppistä auton sisätilojen valaistusta.

1.        Joustava LED-nauha. Nämä LED-nauhat voivat muuttaa väriä ja ne ovat myös APP-ohjattuja tai kauko-ohjattuja. Ne on myös asennettu jalka hyvin.

2.        Taipuisa kuituoptiikka. Nämä taivutettavat kuituoptiikka voivat muuttaa väriä ja ne ovat APP: n hallitsemia. Kuituoptiikka on kirkas, kun LEDit sammuvat. Niitä voidaan leikata milloin tahansa ja taivuttaa mihin tahansa tilaan.


3.        EL-lanka. EL-johto ei ole selkeä ja ei voi vaihtaa väriä.


APP-ohjattu auto-ympäristön valaistus on yhä suosittua lähitulevaisuudessa.

VEHICLERGB on autoalan valaistustekniikan ammattilainen. Suunnittelemme ja tuotamme älykkäitä LED-valaistuksia ajoneuvoille.

Lue lisää auton ympäröivästä valaistuksesta ...

Copyright © Kindle Industry Limited. Kaikki oikeudet pidätetään.
QR Code